You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Blog en nieuws

Wielerploeg sponsering

2018 - Heden

Sinds 2018 sponseren wij als Grondwerken De Saegher & Zn ook een wielerploeg samen met Proximus, Cyclis bike lease en Alpha motorhomes. Deze ploeg is 6 jaar geleden gestart met een opleidingsteam in het veldrijden. De initiële startersgroep bestond uit een 30-tal jongens en meisjes met ambitie in de wielersport. Deze eerste jaren stonden vooral in het teken van de groei van de ploeg totdat er via sponserschap met Proximus en andere partners zoals wijzelf er verschillende titels binnengehaald werden. Als laatste stap werd er ook samenwerking aangegaan met het Doltcini-Van Eyck Cycling team wat zorgde voor extra opportuniteiten in een wegteam.

Jumping Sint-Niklaas

02 - 05 mei 2024

Op 2-3-4-5 mei 2024 organiseerde het Wase Paard de Jumping Sint-Niklaas. Op deze editie werd een reeks proeven georganiseerd voor zowel de jongere ruiters onder ons als de meer evarenen. Op zondag 05 mei werd alles dan afgerond met de finale van de Beker Oost-Vlaanderen

Uitbreiding BIM Bibliotheek

maart 2024

In Temse wordt het huidige woonzorgcentrum De Reiger vervangen door een nieuwbouw. Dit nieuwe pand - dat in 2025 volledig afgewerkt zal zijn - verwelkomde in november 2023 am ee, eerst deel bewoners. Boven de ondergrondse parking wordt een grondak voorzien met klinkerverharding, groenzones en brandweerweg. Dit dak van de ondergrondse parking wordt een ontmoetingsplein waar de bezoeker een terrasje kan doen of een spelletje petanque spelen. Van de 5000m² grote betonvlakte wordt een groen plein gemaakt waar hele buurt van kan meegenieten. Grondwerken De Saegher & Zoon startte begin september de grondwerken op. Deschacht leverde alle nodige rioleringsmaterialen.

Oostkouterwijk Hamme

Augustus 2023

De grondige herinrichting van de Oostkouter-, Populieren- en Dennenstraat in de Hamse H.-Familieparochie (Oostkouterwijk). Deze herinrichting zorgt dat het doorgaand verkeer ontmoedigd wordt door onder meer de komst van eenrichtingsstraten. Aan deze ingrijpende openbare werken hangt een prijskaartje van bijna twee miljoen euro. Door deze werken nu uit te voeren, bespaart de gemeente bijna de helft dankzij de subsidies. Vandaar dat deze prioritaire ingreep ook nu uitgevoerd werd. Bovendien wil de gemeente in deze oudste sociale woonwijk van onze gemeente, die vanaf 1952 werd gerealiseerd, bijzondere aandacht geven aan woonkwaliteit. Na de vernieuwing van de woningen is nu de woonomgeving aan de beurt. De aanleg van het mooie pleintje met kunstwerk ter hoogte van de Landbouwstraat was een eerste aanzet. Op 8 augustus 2023 is de tweede fase gestart..

Project #1

Afbraak/ontmantelingswerken na een brand.

Project #2

Plaatsen van betonnen vloerplaten bij meubelen Verberckmoes in St-Gillis-Waas

Project #3

Aanleg van nieuwe parking.

Project #4

Omgevingswerken.

Project #5

Omgevingswerken.

Project #6

Afwerking van een totaalproject met de aanleg van een zeer grote industriële oprit.