You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Over ons

Omgevings- en grondwerken op maat

Grondwerken De Saegher is gelegen in Nieuwkerken-Waas, dicht bij de baan Antwerpen-Gent. Deze locatie, die ons een centrale ligging biedt in het waasland, samen met een warm familiaal contact alsook het nodige professionalisme maken van ons de ideale partner voor al uw werken.

Wie zijn wij?


Hier is alles begonnen

Reeds sinds 1984 is De Saegher actief in allerlei grondwerken, klein en groot. Kleinschalig begonnen, is ons familiebedrijf steeds gezond blijven groeien. Vandaag staan we met ons uitgebreid en goed onderhouden machinepark en ons uiterst opgeleid personeel klaar om al uw wensen in te vullen!
Vader Frans De Saegher startte het bedrijf in Sint-Gillis-Waas, en zoon Guy De Saegher werd na schooltijd klaargestoomd ter opvolging.


Verandering van locatie

Verhuis naar industriepark Heihoek.


Jaarlijkse uitbreiding machinepark

Wij beschikken over al het nodige eigen materiaal zoals kranen, vrachtwagens, lichte vrachtvoertuigen,... om al uw werken tot een goed einde te brengen met steeds de kwaliteit en veiligheid als hoogste prioriteiten..


Waarom kiezen voor ons

Kwaliteit

Ondanks zijn jarenlange ervaring in de sector, laat Grondwerken De Saegher zich op vandaag nog steeds inspireren door de traditionele waarden van een ambitieus familiebedrijf. Elke dag streeft ons team ervaren medewerkers naar een optimale klantentevredenheid. Ieder werk proberen wij uit te voeren alsof het voor onszelf was.
We proberen kwaliteit te optimaliseren, en hiervoor is ook stiptheid in onze afspraken een belangrijke peiler. Aangezien ons team van een 35-tal werknemers flexibel beschikbaar staat, kan uw werk op korte termijn tot een goed einde gebracht worden.

Veiligheid

Ons personeel is ervaren en gedreven. Onze werknemers beschikken over een VCA**-dipoloma. VCA** staat voor "Veiligheids Checklist Aannemers", en is een gecertificeerd veiligheids-beheerssysteem, waarmee een bedrijf aantoont dat het veilig wil en kan werken. Ons team legde hiervoor met succes een examen af.
De markt eist steeds meer dat we aan strengere veiligheidseisen voldoen, hiervoor is de VCA certifiëring een belangrijke waarborg.
Veiligheid is voor al onze medewerkers van groot belang.

Nuttige info

  • Onze missie

    Wij zien het als onze persoonlijke doelstelling om uw projecten op een kwalitatieve en veilige manier tot een goed einde te brengen.

  • Onze waarden

    Een warme familiale en professionle aanpak in combinatie met een veilige en kwaliteitsvolle werkomgeving zorgt ervoor dat al onze mensen hun werk met plezier en overtuiging kunnen uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat wij alle projecten tot een succesvol einde kunnen brengen.

  • Certificaties

    VCA**

Onze capaciteit

Sociale verantwoordelijkheid

Wij nemen regelmatig deel aan overheidsaanbestedingen. Dit stelt ons in staat om ook lager geschoolde arbeiders een kans te geven op de arbeidsmarkt alsook het uitvoeren van sociale tewerkstelling.

Onze referenties

Wij zouden graag Grondwerken De Saegher willen bedanken voor de prachtige aanleg van onze oprit in Sint-Gillis-Waas.

Mark

Onze tuin en de bijhorende omheining werd op een leuke en innovatieve manier volledig afgewerkt naar onze wensen. Hiervoor kunnen wij jullie niet genoeg bedanken.

Steven