De Saegher en zoon

Anthonis De Jonghestraat 27 9100 Sint-Niklaas

GSM: 0475 24 57 91

TEL: 03 777 98 96

FAX: 03 770 68 89

Algemeen:
info@grondwerkendesaegher.be

Verkoop:
verkoop@grondwerkendesaegher.be


De Saegher is ook verdeler van Valvoline smeermiddelen:
Over Grondwerken De Saegher


Historiek
Reeds sinds 1984 is De Saegher actief in allerlei grondwerken, klein en groot. Kleinschalig begonnen, is ons familiebedrijf steeds gezond blijven groeien. Vandaag staan we met ons uitgebreid en goed onderhouden machinepark en ons uiterst opgeleid personeel klaar om al uw wensen in te vullen!
Vader Frans De Saegher startte het bedrijf in Sint-Gillis-Waas, en zoon Guy De Saegher werd na schooltijd klaargestoomd ter opvolging. Hieronder kan u enkele foto's bekijken van onze beginjaren.

beginjaren Grondwerken De Saegher beginjaren Grondwerken De SaegherVestiging Heihoek Nieuwkerken-Waas
Inmiddels zijn we gevestigd in de nieuwe industriezone Heihoek in Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). Hieronder ziet u een foto van ons bedrijf (u kan op de foto klikken om hem vergroot weer te geven):

grondwerken de Saegher uit Sint-Niklaas firma De SaegherKwaliteit
Ondanks zijn jarenlange ervaring in de sector, laat grondwerken DE SAEGHER zich op vandaag nog steeds inspireren door de traditionele waarden van een ambitieus familiebedrijf.
Elke dag streeft ons team ervaren medewerkers naar een optimale klantentevredenheid. Ieder werk proberen wij uit te voeren alsof het voor onszelf was.
We proberen kwaliteit te optimaliseren, en hiervoor is ook stiptheid in onze afspraken een belangrijke peiler. Aangezien ons team van een 10-tal werknemers flexibel beschikbaar staat, kan uw werk op korte termijn tot een goed einde gebracht worden.Veiligheid
Ons personeel is ervaren en gedreven. Onze werknemers beschikken over een VCA-dipoloma. "VCA" staat voor "Veiligheids Checklist Aannemers", en is een gecertificeerd veiligheids-beheerssysteem, waarmee een bedrijf aantoont dat het veilig wil en kan werken. Ons team legde hiervoor met succes een examen af.
De markt eist steeds meer dat we aan strengere veiligheidseisen voldoen, hiervoor is de VCA certifiëring een belangrijke waarborg.
Veiligheid is voor al onze medewerkers van groot belang.Materiaal

Machinepark
Hieronder enkele foto's van ons huidig machinepark dat regelmatig wordt aangepast en vernieuwd:

grondwerken De Saegher grondwerken De Saegher grondwerken De Saegher grondwerken De Saegher grondwerken De Saegher grondwerken De Saegher grondwerken De Saegher grondwerken De Saegher wagenpark wagenpark

In het magazine "Dag en nacht" werd een tijd geleden een mooie reportage geschreven over vader en zoon Frans en Guy De Saegher over de aankoop van hun nieuwe Volvo 6x6 Powertronic. U kan het artikel lezen door op onderstaande foto te klikken.

Frans De Saegher en Guy De Saegher - Volvo PowertronicWagenpark
Hieronder ook enkele foto's van ons wagenpark:

wagenpark wagenpark wagenpark wagenpark wagenpark wagenparkU kan op ons rekenen voor:
  • diverse graafwerken zoals funderingen, kelders,...
  • nivelleringswerken
  • aanleg opritten en terrassen
  • septische putten en regenwaterputten (plaatsing + levering)
  • afbraakwerken
  • rioleringswerken
  • asfalteringswerken
  • totaalprojecten voor buitenaanleg
  • afsluitingenBij onze werken stralen we een warm familiaal contact uit, met uiteraard het nodige professionalisme.Regio
Ons bedrijf is gelegen in Nieuwkerken-Waas (deelgemeente van Sint-Niklaas), niet ver van de baan Antwerpen - Gent.
Wij voeren grondwerken uit in en rond het Waasland (Beveren-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Melsele, Verrebroek, Lokeren, Waasmunster, Hamme, Kruibeke, Temse, Zwijndrecht,...). Wij kunnen ook naar andere gemeenten komen, bijvoorbeeld Dendermonde, Aalst, Wetteren, Bornem, Puurs, Willebroek, Mechelen,...